За Нас

За Нас

 

Екипът на Autogumibg.com е сред най-опитните и същевременно модерно мислещи в наситения пазар за продажба и обслужване на автомобилни гуми. Водени сме от идеята, че потребителят вече търси добрите оферти основно в интернет, поради което ви посрещаме в нашия онлайн магазин. Добрата стара квартална гумаджийница може още да е налице, но ние сме тук, за да ви предложим нещо ново и нещо повече.

 

При нас ще откриете богато разнообразие от гуми за вашето МПС. Предлагаме както продуктите на световноизвестни водещи марки като Bridgestone, Michelin, Continental, Pirelli и Goodyear, така и някои по-малко познати, но също толкова качествени решения на други производители. Независимо дали търсите автомобилни гуми от най-висок клас, или пък сте се насочили към по-достъпни бюджетни решения – ще откриете и двата вида възможности при нас.

 

Откривате ни онлайн, което не значи, че не можем да се срещнем и на живо. Базирани сме близо до центъра на София, като сме готови да се отзовем на ваше търсене навсякъде в района на столицата. Става дума за услугата мобилен монтаж, с която целим да улесним максимално клиентите, като ги посетим на удобно за тях място и в предпочитан от тях час. Ако поръчате нови гуми от магазина на Autogumibg.com, предлагаме не само да ви ги доставим, но и да ги монтираме на вашия автомобил.

 

Готови сме да ви дадем и съвет, ако не сте сигурни какво да изберете за колата си. Всички наши продукти са представени със съответните показатели за качество, но освен това сме готови да ви дадем и допълнителна информация, ако имате нужда от такава. След дълги години в този бранш сме достатъчно наясно за какво се оглежда един клиент и можем да влезем в положението както на този, който търси евтин вариант, така и на купувач, търсещ възможно най-високото ниво, независимо от цената.

 

Продуктите ни и услугите, които предлагаме, са допълнени от гаранция за качество. Наясно сме, че максимата „Око да види, ръка да пипне” продължава да е водеща за доста български потребители. Но в забързаното ни съвремие за модерния човек е все по-важно да печели време и да получава това, което търси, с няколко клика. Ние сме тук, за да ви дадем точно това.