Мобилен монтаж на гуми в град София

Мобилен Монтаж

 

Мобилният монтаж е все по-търсена услуга от клиентите, която се предлага и от екипа на Autogumibg.com. Можете да ни потърсите, ако искате да дойдем на удобно за вас място и да ви сменим гумите в началото на зимния или летния сезон.

 

Какво е предимството на мобилния монтаж?

 

Със сигурност спестявате време, излишни разходки, а и немалко нерви. Почти на всеки шофьор се е налагало да прекара час-два на опашка пред гумаджийницата след падането на първия сняг, който подсеща позабравилите собственици и водачи на МПС, че е време за смяна. Понякога това означава да изгубите почти половин ден, като се има предвид и времето за придвижване до пункта за демонтаж и монтаж, само за да се извърши толкова стандартна операция. А в сервиза едва ли ще ви запишат час, ако напливът е прекалено голям.

 

Потърсете ни и ще дойдем на удобно за вас място и време

 

За да си спестите тези главоболия, просто потърсете екипа на Autogumibg.com. Готови сме да дойдем на посочена от вас локация на територията на София в удобен за вас час. Проверете все пак дали в предпочитаното от вас време екипът ни за мобилен монтаж е свободен. След като потвърдим резервацията на място и час, от вас се изисква само да осигурите свободна площ за смяната на гуми пред дома или офиса.

 

Какво включва услугата?

 

Освен да свалим летните гуми и на тяхно място да поставим зимните (или обратното, в зависимост от сезона), мобилният монтаж за вашия автомобил включва още:

 

- премахване на ръжда

- баланс

- смяна на стари тежести с нови

 

Цените ни са сред най-ниските в София, включително и сравнени със стационарните сервизи:

 

Диаметър    Цена за 1 брой

13″, 14″, 15″    12.5 лева

16″    15 лева

17″    17.5 лева

18″    20 лева

19″-20″+    22.5 лева


 

Можете да ни се обадите и за смяна на гума при аварийна ситуация, като цената за поставяне на резервна стартира от 30 лв. Ремонтът на гума на посочена от вас локация е 50 лв. Имайте предвид, че за смяна на една или две гуми (или ремонт) се начислява такса посещение на адрес в размер на 15 лв.